Skip to main content

Un website trebuie reinoit odata la 2-3 ani pentru a fi la standardele moderne. Pentru a face un website trebuie sa ai un plan bine pus la punct. Primul lucru care trebuie sa il iei in considerare este partea vizuala a website-ului, trebuie sa aiba un design atractiv pentru a pastra utilizatorii interesati de ceea ce se prezinta pe website. Un alt aspect este usurinta de utilizare a website-ului si impactul pe care il are acesta asupra utilizatorului.

Exista multe categorii de website-uri cele mai simple website-uri sunt cele de prezentare. In continuare vom vorbi despre ce trebuie sa contina un website de prezentare, structura de pagini si continutul paginilor. Un website de prezentare poate contine una sau mai multe din urmatoarele pagini, in functie de domeniu de activare : Acasa, Despre noi, Contact, Servicii, Produse, Portfoliu.

Acasa sau home page-ul website-ului este cea mai importanta pagina dintre toate aceasta face cunostinta cunostinta prima data cu utilizatorul si acesta decide daca continua sa intre si pe alte pagini daca ii place vizual si sunt informatii de calitate, care intereseaza utilizatorul.

Despre noi, este pagina care trebuie sa contina o texte cat mai relevante despre voi, ca utilizatorul sa va cunoasca pentru a putea avea incredere in voi.

Contact, aceasta este pagina pe care utilizatorul o aceseaza daca este interesat de servicile, produsele sau ceea ce prezentati pe website. Pe aceasta pagina trebuiesc introduse toate datele de contact dupa caz, telefon, email, locatie, ajuta foarte mult sa aveti si o harta integrata cu google maps si un formular de contactare pentru a face viata utilizatorilor cat mai simpla.

Servicii, pe aceaasta pagina trebuiesc descrise serviciile pe care le oferiti. Incercati sa includeti descrieri cat mai ample despre serviciile voastre, poze, chiar preturi. Daca considerati ca nimeni nu va citi toate textele pe care le scrieti … va inselati, google botul citeste si indexeaza fiecare cuvant, deci fiti cat mai detaliati in descrierele serviciilor.

Produse, pe aceasta pagina evidentiati produsele pe care le oferiti. Fiecare produs trebuie sa contina un cod unic de indentificare, nume, descriere si pret. De regula fiecare produs are o pagina individuala unde se gasesc descrierile detaliate, rating, comentarile clientilor etc.

Portfoliu, pe aceasta pagina se prezinta proiectele efectuate si clienti acestora. Un portofoliu cu nume mari inspira incredere.

TGADesign

TGA Design este o agenție digitală inovatoare specializată în dezvoltarea de soluții digitale personalizate. Echipa se concentrează pe dezvoltarea website-urilor, aplicațiilor web, design grafic și optimizări SEO, având ca obiectiv excelența și inovația. Printre serviciile oferite se numără crearea de site-uri web și magazine online, branding, consultanță digitală, marketing digital și dezvoltarea de aplicații web. Cu o abordare unică și orientată spre viitor, TGA Design își propune să transforme și să îmbunătățească mediul digital prin soluții inovatoare, adaptate nevoilor fiecărui client.

Leave a Reply