Skip to main content

WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL. Dispune un sistem de șabloane scrise în limbajele HTML și CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de site web. De asemenea interfața poate fi schimbată foarte ușor cu ajutorul multitudinii de teme gratuite sau premium cu doar un clic. – sursa https://ro.wikipedia.org/wiki/WordPress

Folosind platform WordPress, costurile realizarii unui website scad considerabil iar serviciile de intretinere si mentenanta sunt mai usor de facut, mententa poate fi facuta de o persoana care nu poseda cunostinte tehnice vaste.

Aceste aspect se reflecta in costurile finale ale website-ului, prin urmare exista urmatoarele variante :

 1. Instalare , template gratuit si personalizare – pret incepand de la 2000 RON.
 2. Instalare, template commercial,personalizare si optimizare – pret de la 3000 RON.
 3. Instalare , template customizat, personalizare si optimizare – pret de la 4000 RON.

Mai detaliat un website pe platform wordpress se compune din urmatoare parti :

 • Designul grafic, care consta in creare sau utilizarea unui template, poate fii dupa caz :
 • Instalarea platformei wordpress pe domeniu : 200 RON
  •  Template gratuit – 200 RON
  •  Template commercial – 1000 RON
  •  Template facut la comanda – 2000 RON
 • Instalarea templatului pe platforma WordPress – 500 RON
 • Instalarea functionalitatilor, functionalitatile numite si plug-in-uri – 100 RON per plug-in
 • Optimizarea de viteza , optimizarile SEO – de la 1000 RON

Platform WordPress este foarte bine documentata, chiar si in limba romana, https://ro.wordpress.org/ iar sistemul ei built-it de management face din aceasta una dintre cele mai populare platform online in momentul de fata.

TGADesign

TGA Design este o agenție digitală inovatoare specializată în dezvoltarea de soluții digitale personalizate. Echipa se concentrează pe dezvoltarea website-urilor, aplicațiilor web, design grafic și optimizări SEO, având ca obiectiv excelența și inovația. Printre serviciile oferite se numără crearea de site-uri web și magazine online, branding, consultanță digitală, marketing digital și dezvoltarea de aplicații web. Cu o abordare unică și orientată spre viitor, TGA Design își propune să transforme și să îmbunătățească mediul digital prin soluții inovatoare, adaptate nevoilor fiecărui client.

Leave a Reply