Skip to main content

Mentenanta Site Web si Magazin Online

La TGADESIGN, suntem specializați în oferirea de servicii profesionale de mentenanță pentru site-uri web și magazine online. Înțelegem importanța unui site web funcțional și securizat, motiv pentru care oferim soluții cuprinzătoare pentru a asigura performanța optimă a prezenței dvs. digitale. De la actualizări constante și backup-uri regulate la optimizări de securitate și suport tehnic, echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta site-ul să rămână în topul performanței. Descoperiți cum vă putem sprijini afacerea în lumea digitală pe pagina noastră de servicii de mentenanță.

Descoperă Potențialul Afacerii Tale Online

Vrei să îți extinzi afacerea în lumea digitală? TGADESIGN este aici pentru a-ți transforma visele în realitate. Contactează-ne azi pentru a primi o ofertă personalizată care să se potrivească nevoilor unice ale afacerii tale!

Serviciile Noastre de Mentenanță

Prin aceste servicii de mentenanță, ne asigurăm că site-ul sau magazinul dvs. online rămâne sigur, eficient și actualizat, permițându-vă să vă concentrați pe creșterea afacerii dvs. fără griji suplimentare legate de aspectele tehnice.

1

Actualizări Periodice

Actualizarea regulată a software-ului, inclusiv sistemul de management al conținutului (CMS), temele și plugin-urile pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului.
2

Backup-uri Regulate

Crearea backup-urilor periodice ale site-ului și bazei de date pentru a preveni pierderea de date în cazul unor probleme tehnice sau atacuri cibernetice.
3

Monitorizarea Securității

Monitorizarea constantă a site-ului pentru detectarea vulnerabilităților și a potențialelor atacuri cibernetice, și implementarea măsurilor de protecție necesare.
4

Optimizare Viteză și Performanță

Analiza și optimizarea vitezii de încărcare a site-ului și performanței generale pentru a asigura o experiență de navigare rapidă și plăcută pentru utilizatori.
5

Corectarea Erorilor și Depanare

Identificarea și rezolvarea rapidă a oricăror probleme tehnice sau erori care apar pe site.
6

Consultanță Tehnică și Suport

Oferirea de asistență tehnică și suport pentru orice întrebări sau probleme legate de funcționarea site-ului.
7

Audituri SEO și Optimizare:

Efectuarea auditurilor SEO periodice și implementarea îmbunătățirilor pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare.
8

Implementarea de Funcționalități Noi

Adăugarea de noi funcționalități sau actualizarea celor existente pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și eficiența site-ului.
9

Managementul Campaniilor de Marketing

Asistență în gestionarea și optimizarea campaniilor de marketing online pentru magazinul online.
10

Consultanță pentru Creșterea Vânzărilor Online

Oferirea de strategii și tehnici pentru creșterea performanței și vânzărilor magazinului online.
11

Răspuns la Feedback-ul Utilizatorilor

Monitorizarea și răspunsul la feedback-ul și recenziile utilizatorilor, contribuind la îmbunătățirea continuă a site-ului.
12

Actualizări de Conținut

Actualizarea regulată a conținutului, cum ar fi adăugarea de noi produse, actualizarea informațiilor de contact sau modificarea textelor.

Procesul Nostru de Mentenanță

Prin acest proces detaliat și personalizat, ne asigurăm că site-ul sau magazinul dvs. online rămâne în cea mai bună formă, permițându-vă să vă concentrați pe creșterea afacerii dvs. fără griji suplimentare legate de aspectele tehnice.

tgadesign -dezvoltasre apolicatii web si creare website
1

Evaluare Inițială

Procesul nostru începe cu o analiză detaliată a site-ului sau magazinului online pentru a identifica necesitățile de mentenanță. Ne concentrăm pe înțelegerea specificităților afacerii dvs. și modul în care site-ul sau magazinul online contribuie la obiectivele dvs.
2

Planificare și Strategie

Dezvoltăm un plan personalizat de mentenanță bazat pe evaluarea inițială, cuprinzând o programare a activităților de la actualizări la optimizare, cu un focus clar pe obiectivele afacerii dvs.
3

Implementare

Executăm planul de mentenanță cu intervenții eficiente și minimă întrerupere, de la actualizări tehnice la optimizări de performanță.
4

Monitorizare și Optimizare

Oferim monitorizare continuă și implementăm optimizări necesare pentru îmbunătățirea performanței și experienței utilizatorului.
5

Rapoarte și Feedback

Furnizăm rapoarte periodice despre starea și performanța site-ului/magazinului și menținem o comunicare deschisă pentru feedback și sugestii.

De ce să ne Alegeți pentru Mentenanța Site-ului Dvs. Web și Magazin Online

Alegând serviciile noastre, vă asigurați că site-ul sau magazinul dvs. online este în mâini sigure, beneficiind de expertiza, personalizarea și rezultatele măsurabile oferite de echipa noastră dedicată.

Expertiza Noastră

Echipa noastră aduce o experiență vastă și competențe specializate în mentenanța site-urilor web și magazinelor online. Suntem experți în gestionarea tuturor aspectelor tehnice, mereu actualizați cu cele mai recente tendințe și inovații în tehnologiile web și e-commerce.

Abordare Personalizată

Oferim soluții tailor-made, personalizate pentru a se potrivi cu cerințele specifice ale afacerii dvs. Ne angajăm să construim relații de lungă durată, bazate pe încredere și comunicare deschisă, devenind un partener de încredere pentru creșterea online a afacerii dvs.

Rezultate Măsurabile

Ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a performanței și securității site-ului/magazinului dvs. online, oferind monitorizare și rapoarte detaliate pentru a asigura eficiența și competitivitatea în mediul online.

Cere o oferta!

  Alegerea TGADESIGN pentru dezvoltarea și optimizarea magazinului nostru online a fost decisivă pentru succesul nostru în e-commerce. Echipa lor a creat un magazin online nu doar estetic atrăgător, dar și extrem de funcțional, cu o experiență de utilizare intuitivă care a crescut semnificativ ratele noastre de conversie. De asemenea, strategiile lor de optimizare SEO au propulsat site-ul nostru în topul rezultatelor de căutare, aducând un flux constant de clienți noi.

  Floare GovierManager General GM

  Sunt impresionat de nivelul de profesionalism și creativitate pe care TGADESIGN l-a adus în proiectul nostru de design grafic. Echipa lor talentată a înțeles perfect viziunea noastră și a transpus-o într-un design care nu doar că ne reprezintă, dar ne și diferențiază în piață. Colaborarea cu TGADESIGN a fost o experiență excelentă, și cu siguranță vom lucra din nou împreună.

  Razvan FagarasManager Enesa

  Alegerea TGADESIGN pentru dezvoltarea site-ului nostru a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. De la design-ul UI/UX până la dezvoltarea back-end, totul a fost executat impecabil. Site-ul nostru funcționează perfect, iar feedback-ul de la clienții noștri a fost extraordinar. Echipa TGADESIGN a fost receptivă, dedicată și mereu disponibilă să ofere soluții personalizate nevoilor noastre.

  RekaManager Firesting

  Ce tipuri de mentenanță oferiți pentru site-uri web și magazine online?

  Cum asigurați securitatea site-ului în cadrul serviciilor de mentenanță?

  Oferiți suport personalizat pentru fiecare client?

  Da, lucrăm îndeaproape cu fiecare client pentru a oferi soluții personalizate care să se potrivească nevoilor specifice ale afacerii lor.

  Cum sunt gestionate actualizările tehnice în cadrul mentenanței?

  Oferiți rapoarte periodice privind starea site-ului?