Orice firma are nevoie sa fie cat mai visibila, astfel in continuare vom povesti despre metode cum poti atrage trafic online catre website-ul tau.

 • Publicitate

Aceasta poate fi cea mai populara metoda de a atrage trafic catre website-ul tau. Publicitatea platita este un mod bun prin care sa iti poti face brandul cunoscut. Campanile de promovare platita trebuiesc facute astfel incat sa iti indeplineasca telurile.

 • Social Media

Nu este indeajuns sa creezi continut interesant pentru a fi relevant online. Unul dintre cele mai bune metode de a promova articole este in mediu social media. Cele mai bune platforme sunt: Facebook, Twitter, LinkedIn 

 • Continut variat

Nu exista o formula exacta pentru o strategie de marketing online de success. Pentru a avea cele mai bune sanse trebuie sa incerci sa te promovezi folosind continut variat, incepand de la articole, interviuri, pana la infographics sau videouri de promovare.

 • Scrie titluri captivante

Titlul este una dintre cele mai importante parti ale unui articol. Fara un titlu captivant si cel mai bun articol ramane necitit. Exista diferite strategi prin care sa poti sa atragi atentia cititorilor doar prin titluri captivante.

 • Optimizarea On-Page SEO

Optimizarea SEO este una dintre cele mai ieftine metode de promovare online de durata. Trebuie sa fi atent la toate detaliile legate de aceasta optimizare de la fiecare alt tag pentru poze pana la creare de linkuri interne.

 • Incearca tehnici de optimizare cu cuvinte cheiei Long-tail

Pentru a avea succes in optimizarea SEO trebuie sa incepi cu optimizarea pentru mai multe cuvinte cheie legate (long-tail). Deoarece competitia pentru cuvinte simple este foarte mare.

 • Scrie bloguri pentru alti

Printr-un articol bun scris intr-un blog bun se pot atrage foarte multi potentiali clienti. Trebuiesc respectate reguli generale atunci cand scrii articole pentru alti astfel de reguli se pot gasi aici

 • Posteaza pe LinkedIn

Platforma LinkedIn a devenit mai mult decat un loc unde gasesti joburi sau iti postezi detaliile despre viata profesionala. Utilizatori acestei platforme sunt un public valoros, interesant de tot ceea ce se intampla in lumea inconjuratoare, astfel se renteaza sa postati articolele pe LinkedIn.

 • Foloseste tehnologi de ultima generatie

Asigurate ca website-ul tau este actualizat si foloseste cele mai noi tehnologi, acesta trebuie sa se adapteze pe orice dispozitiv (telefon, tableta, laptop sau calculator) si trebuie sa fie rapid, deoarece utlizatori isi pierd interesul daca website-ul nu raspunde rapid la cerintele acestora.

 • Foloseste scule de analiza a traficului

Trebuiesc folosite unelte de analiza a traficului precum: Google Analytics. Aceasta unealta ofera informatii pretioase despre oameni care viziteaza website-ul. Analizand aceste date poti trage concluzi despre vizitatori si poti sa iti modifici strategia de marketing pentru a deveni cat mai popular.

 • Utilizeaza video-uri pentru continut

Continutul pe baza de text este foarte bun dar o imagine spune o mie de cuvinte, astfel un video este si mai valoros. Promovarea folosind video-uri sa dovedit a fi mult mai relevanta decat cea prin text.

 • Analizeaza competitia

Trebuie sa iti analizezi competita si sa vezi ce strategi de marketing castigatoare au si sa incerci sa le implementezi. Poti invata din greselile lor fara a avea de aface cu ele.

Acestea au fost 12 idei prin care poti aduce traffic pe website-ul tau pe care le poti pune in practica chiar acum.

Leave a Reply